EX­PER­TI­SE

WEB­SITES

Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring met het ontwerpen en bouwen van websites. (Sommige van ons doen dit al sinds de tijd dat je nog moest inbellen met een 28.8 kbit/s modem ...)
Al onze klanten krijgen maatwerk geleverd. We zijn dan ook echte specialisten op het gebied van maatwerk. Geen "templeetje" of "kant en klare wordpresser" ...
Hoe kun je een website gebruiken om jouw doelstelling (wat die dan ook mag zijn) te behalen. Denk hierbij aan verkoop / conversie, marketing / branding / online visitekaartje etc.
Samen gaan we aan de slag voor het beste resultaat.

WEB AP­PLI­CA­TIES

We ontwikkelen web-based oplossingen die toegespitst zijn op jouw situatie. Zo kunnen we ervoor zorgen dat bedrijfsprocessen efficiënter lopen en wordt werken makkelijker gemaakt.
Denk hierbij aan ontwikkeling van native en lagacy app's, Apple App Store en Google Play.
Maar denk ook aan koppelingen tussen bestaande platformen en diensten met nieuwe of reeds bestaande software. Een mooi voorbeelden hiervan is een koppeling van jouw webshop met jouw boekhoudpakket. Eigenlijk alles wat maar een API heeft


UX DE­SIGN

"User Experience Design".
We kunnen je helpen met het uitwerken van een goed idee. We vertalen het concept naar een digitale strategie en een visueel ontwerp.
Wij geven advies over content, navigatie- en sitestructuur.
Door het analyseren van beschikbare data krijgen we inzicht in de meest optimale customer journey.


VIDEO

Video brengt de boodschap soms beter over dan alleen foto's. Video materiaal kunnen we verwerken in jouw toekomstige of soms reeds bestaande website.
Ook voor Bloggers / Vloggers ;)

WEB­SHOPS

We ontwerpen en creëren webshops met een professionele uitstraling die aansluit op jouw doelgroep. We realiseren koppelingen met betaalsysteemen als bijvoorbeeld iDEAL, Buckaroo, PayPal en Mollie.
Daarnaast helpen we de gehele flow van bestelling tot factuur en levering beheersbaar te maken door slimme order afhandeling en eenvoudige bedienbaarheid.
Natuurlijk maken we het vullen van jouw shop zo eenvoudig mogelijk. In geval van een bestaande webwinkel kunnen we meestal alles overzetten voor je.

PRO­JECT­MA­NAGE­MENT

Voor het managen van grotere projecten is het fijn dan we inmiddels meer dan 20 jaar ervaring hebben. Plus diverse certificaten waaronder ITIL en Prince II.DA­TA­BA­SE DE­SIGN

Voor het ontwikkelen van een applicatie stand-alone of voor het "interweb" moet er nagedacht worden over hoe data georganiseerd wordt. Dat vraagt om slim database ontwerp.
Om hoeveel data gaat het? Wat voor database model is handig? Welke zaken zijn belangrijk voor de organisatie? Tot welk niveau gaan we normaliseren etc.? Oracle, MS SQL, MY SQL, IBM DB2, SAP ASE, PostgreSQL you name it.

AVG

Bij de ontwikkeling van jouw website, webshop, webapplicatie etc. adviseren we je over de nieuwe wet Algemene verordening gegevensbescherming (sedert 25 mei 2018) (kortweg AVG ook wel GDPR (General Data Protection Regulation in het Engels)).
Wij informeren over hoe je het beste om kunt gaan met de persoons- en privacy gevoelige gegevens binnen jouw bedrijf. Denk hierbij tevens aan het opstellen van een gegevensverwerkingsregister.

© 2004 - 2024
created by Rutger-Jan